Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren (bij Apeldoorn), onderdeel van de Charme Hotels Franchiseketen, gaat medio oktober de eerste Vireoo Pro's plaatsen!

De hotels die zijn aangesloten bij de Charme Hotelketen onderscheiden zich vooral door in het totale beleid maar één ding centraal te stellen: de tevredenheid van hun gasten! Met inmiddels 22 aangesloten hotels, gesitueerd in Nederland, België en Duitsland is Charme Hotels één van de snelst groeiende hotelketens in Nederland. Zo'n prestatie is alleen realiseerbaar als er full focus is op het bereiken van de gestelde doelen: klanttevredenheid! Immers, tevreden klanten komen terug en zijn ambassadeur van het merk. Dat alles in ogenschouw nemend is het niet vreemd dat Charme Hotel Oranjeoord haar fraaie terras opluistert met de comfortabele Vireoo Pro infrarood warmtetafels! Veilig en functioneel, verpakt in een fraai jasje. Wij zijn er blij mee!