Verwen uw gasten - Mensa Heating

Met de prachtige functionele designproducten van Mensa Heating krijgt uw terras niet alleen een extra aantrekkelijke uitstraling, maar uw gasten zullen zich buitengewoon verwend voelen met de manier waarop u hen warmte biedt.

De Vireoo Pro tafels stralen kwaliteit uit en de lichtrode gloed van de infrarood elementen geven een uitnodigend, gezellig warm licht dat de warmte uitstraalt die ze ook geven! Zo trekt u niet alleen gemakkelijker klanten aan om te komen eten of drinken op uw terras, maar zullen ze ook graag langer blijven zitten om te genieten van wat u te bieden hebt! Weg met de "kleffe" dekentjes voor over de benen: het regelmatig wassen is arbeidsintensief en uw gasten ervaren ze niet altijd als "even fris"...

Vol terras Vireoo extra klein

En wat te denken van de Statio statafel (foto boven), die uw klanten (die bijvoorbeeld binnen zitten maar buiten hun rokertje dienen op te steken) op een unieke en efficiĆ«nte wijze warme momenten laten beleven tijdens het roken. Functionaliteit en onderscheidendheid ten top, waarmee u een klantvriendelijkheid uitstraalt die men zal onthouden!