Uitgelicht - Mensa Heating

Amsterdam's oudste proeflokaal Wynand Fockink (onderdeel van de Bols groep) luistert haar terras op met meerdere Vireoo Pro infrarood terrastafeltjes!

Vrijdag 9 oktober jl. heeft de Sunday Times een artikel gepubliceerd met een vergelijkingstest tussen verschillende terrasverwarmers. De IMUS kwam als winnaar uit de bus...

Lunch & Wijnbar Rembrandt op de Marktstraat in Apeldoorn plaatst haar eerste 4 Vireoo Pro warmtetafels! Extra warmtecomfort met een uitnodigende uitstraling!

Leuk! Na de aanschaf van de eerste Vireoo Pro infrarood warmtetafels in 2018, heeft Wijnbar Dito nu opnieuw enkele Vireoo's bijgeplaatst!

Mensa Heating introduceert de Ultra Low Glare (ULG) infrarood lamp in de Vireoo Pro en de IMUS! De ULG lamp levert de vertrouwde comfortabele warmte, maar met minder fel rood licht.

Sinds augustus 2013 is er in de Schrijnwerkersstraat in Hasselt een kleinschalige wijnbar die wijnen serveren vanuit de hele wereld. Uniek!

Eigenaar Frits Langeveld laat zijn "Beers & Steaks SmokeHouse" in De Koog (Texel) momenteel flink verbouwen. 

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek, gelegen in het prachtige, bosrijke De Lutte (Twente), staat bekend om haar hoge verwengraad van haar gasten.

Café Tijl Uilenspiegel, gevestigd op Markt 14 in Den Bosch, plaatst 12 Vireoo Pro tafels om haar gasten maximaal te verwennen!

Mensa Heating nederland presenteert:

Nieuw in Nederland! Ideaal voor kampeerders!