Uitgelicht - Mensa Heating

NIEUWS: Zojuist is ons nieuwste item bij Mensa Heating Nederland BV binnengekomen, de NATES: een outdoor infrarood warmtekussen met ingebouwde power bank! Klik HIER voor een impressie. 

Ondanks de moeilijke tijden voor de horecaondernemers is eigenaar Vincent Bek van Café Walenburg te Rotterdam toch overgegaan tot de aanschaf van 6 Vireoo Pro's.

Café Tilt in Utrecht is overgegaan tot de aanschaf van enkele Vireoo Pro terrasverwarmingsonderstellen om op een specifieke plek op het terras extra warmtecomfort te bieden.

Amsterdam's oudste proeflokaal Wynand Fockink (onderdeel van de Bols groep) luistert haar terras op met meerdere Vireoo Pro infrarood terrastafeltjes!

In het prachtige middeleeuwse stadje Thorn staat het even zozeer prachtige authentieke Hotel Crasborn. Geheel in lijn met de alom bekende Limburgse gastvrijheid... 

Vrijdag 9 oktober jl. heeft de Sunday Times een artikel gepubliceerd met een vergelijkingstest tussen verschillende terrasverwarmers. De IMUS kwam als winnaar uit de bus...

Lunch & Wijnbar Rembrandt op de Marktstraat in Apeldoorn plaatst haar eerste 4 Vireoo Pro warmtetafels! Extra warmtecomfort met een uitnodigende uitstraling!

Leuk! Na de aanschaf van de eerste Vireoo Pro infrarood warmtetafels in 2018, heeft Wijnbar Dito nu opnieuw enkele Vireoo's bijgeplaatst!

Mensa Heating introduceert de Ultra Low Glare (ULG) infrarood lamp in de Vireoo Pro en de IMUS! De ULG lamp levert de vertrouwde comfortabele warmte, maar met minder fel rood licht.

Sinds augustus 2013 is er in de Schrijnwerkersstraat in Hasselt een kleinschalige wijnbar die wijnen serveren vanuit de hele wereld. Uniek!

Eigenaar Frits Langeveld laat zijn "Beers & Steaks SmokeHouse" in De Koog (Texel) momenteel flink verbouwen. 

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek, gelegen in het prachtige, bosrijke De Lutte (Twente), staat bekend om haar hoge verwengraad van haar gasten.

Café Tijl Uilenspiegel, gevestigd op Markt 14 in Den Bosch, plaatst 12 Vireoo Pro tafels om haar gasten maximaal te verwennen!

Mensa Heating nederland presenteert:

Nieuw in Nederland! Ideaal voor kampeerders!