Café Tijl Uilenspiegel (Den Bosch) plaatst Vireoo Pro! - Mensa Heating

Café Tijl Uilenspiegel, gevestigd op Markt 14 in Den Bosch, plaatst 12 Vireoo Pro tafels om haar gasten maximaal te verwennen!

Café Tijl Uilenspiegel is in Den Bosch beroemd om haar gezellige terras! Eigenaar Marc Kops zocht al jaren naar de oplossing om zijn gasten, naast de lekkerste gerechten en supervriendelijke bediening, ook bij kouder wordend weer extra comfort te bieden op zijn terras. En dat is nu gelukt met de Vireoo Pro van Mensa Heating. Uitgerust met een bewegingssensor, zullen de tafels, als ze onverhoeds even niet bezet zijn, vanzelf uitschakelen. En weer inschakelen als er gasten gaan zitten. Zo blijft stroomverbruik altijd binnen de perken, ook al zullen de Vireoo Pro's met hun infrarood lamp van slechts 400W sowieso geen echte aanslag doen op de energierekening! Door de bipolaire lamphouder voelt de warmte aan alsof er 1200W staat te gloeien!

Dankzij de wereldwijd gepatenteerde "SAFE TOUCH®" technologie van Mensa Heating, zijn de tafels 100% veilig! Gasten kunnen zich niet verbranden! Lees meer hierover op deze pagina!

Volg Café Tijl Uilenspiegel op Facebook: https://nl-nl.facebook.com/tijl.uilenspiegel.100/