Horeca - Mensa Heating

Met de Vireoo Professional en de Statio statafel biedt mensa Heating een uniek concept voor de horeca ondernemer! Niet alleen steelt u de show op uw terras met deze sfeervolle en praktische terasmeubelen, maar u bespaart ook nog eens heel fors op uw kosten in vergelijk met de bekende gasheaters. Bovendien draagt u met de Vireoo en/of Statio bij aan een veiliger terras en een schoner milieu. Hier gaan we graag verder op in.

Neem voor onze actuele B-to-B inkoopcondities voor de Horecabranche contact met ons op!

Met de prachtige functionele designproducten van Mensa Heating krijgt uw terras niet alleen een extra aantrekkelijke uitstraling, maar uw gasten zullen zich buitengewoon verwend voelen met de manier waarop u hen warmte biedt.

Mensa Heating producten, zoals de Vireoo Pro en de Statio, verfraaien niet alleen uw terras, u bespaart ook nog eens fors op uw kosten!! 

De gepatenteerde SAFE TOUCH® technologie van Mensa Heating zorgt er voor dat uw gasten 100% veilig zijn op uw terras! Niemand kan zich verbranden aan de infrarood kwartselementen en ook (regen-) water vormt geen enkel gevaar!

De Mensa Heating producten vragen maar weinig stroom. De gepatenteerde bipolaire lamphouder van de infrarood kwartselementen maakt dat de gevoelswaarde met betrekking tot de afgegeven warmte 3x hoger ligt dan de werkelijke wattages van de kwartslampen.