Coming soon: de NATES outdoor infrarood warmtekussens! - Mensa Heating
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

header

NIEUWS: in het voorjaar van 2022 introduceert Mensa Heating Nederland BV de NATES: een outdoor infrarood warmtekussen met ingebouwde power bank! Klik HIER voor een impressie. 

De NATES wordt standaard geleverd met een (ingebouwde) 10.000mA power bank. De NATES heeft 3 warmtestanden en op de hoogste warmtestand blijft de NATES maar liefst 3,5 tot 4 uur lang warm. In een lagere warmtestand zelfs tot 8 uur!

De NATES wordt in diverse kleuren in een waterafstotende stof geleverd. Ideaal voor in het (voetbal-) stadion, op de boot, de camping of terras! Maar ook perfect voor in een rolstoel of scootmobiel. De toepassingen zijn eindeloos.

Ondanks de fantastische specificaties en het strakke, moderne design van de NATES, blijft de prijs misschien nog wel de leukste verrassing straks! Houd onze website dus in de gaten. Wil je kennismaken met de NATES? neem contact met ons op en maak een (vrijblijvende) afspraak voor een demonstratie.