Energiezuinig - Mensa Heating

Mensa Heating heeft de meest efficiënte kortegolf infrarood kwarts elementen ontwikkeld, met een rendement van 92%. Oftewel, 92% van de benodigde electriciteit wordt in warmte omgezet.

Euros besparen klein

Dit in combinatie met de lage wattages (die zeer efficiënt de aangename warmte leveren) maakt dat in vergelijk met reguliere terrasheaters grote besparingen mogelijk zijn. Reken maar eens na: geen 1500 of 2000 Watt terrasstralers aan uw gevel, maar een veilige 400W (Vireoo Private) of 550W (Imus & Vireoo Pro) dichtbij onder uw tafelblad. En wat te denken van de praktische Statio statafel met slechts 700W? En vergeleken met de bekende terrasheaters op gas, zijn puur op gebruik hele forse besparingen mogelijk als u de aanschaf en het gasverbruik per uur meerekent, terwijl de CO2 emissie ook nog eens met bijna 2/3 afneemt!

DE VIREOO PRO: DE PRESTATIES VAN 1500W MET SLECHTS 550W? DAT IS PAS ZUINIG OMGAAN MET ENERGIE!
Hoe dit kan? Mensa Heating gebruikt alleen de allerbeste kortegolf infrarood kwartslampen die in de markt verkrijgbaar zijn en dankzij onze unieke constructie van de bipolaire lamphouder, is het resultaat dat - in het geval van de Vireoo Pro - een warmteopbrengst wordt gerealiseerd die vergelijkbaar is met een 1500W kwartslamp, terwijl feitelijk maar 550W verbruikt wordt.